سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت با معرفی برگزیدگان داخلی و خارجی امروز به کار خود پایان داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، غلامرضا غفاری روز دوشنبه در آیین اختتامیه جشنواره بین المللی حرکت که امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، افزود: انجمن های علمی با توجه به قدمتی که از آن برخوردار هستند به بلوغ رسیده اند و جایگاه بسیار مناسبی دارند. همچنین از سال ۹۲ تاکنون شاهد رشد ۳۰ درصدی انجمن های علمی بوده ایم.
وی درباره اتحادیه های دانشجویی انجمن های علمی، تاکید کرد: اتحادیه های دانشجویی انجمن های علمی از عدد چهار در سال ۹۲ به ۴۰ اتحادیه افزایش پیدا کرده اند و به طور کلی، امروز رشته ای را نداریم که انجمن علمی نداشته باشد.
معاون فرهنگی وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه های کشور ۹ هزار و ۷۰۰ انجمن علمی دارند، گفت: تلاشی که از سال گذشته برای پربارتر کردن انجمن های علمی شروع شده است، به عنوان یک سیاست برای تشکیل انجمن های بین رشته ای دنبال می شود. افزون بر این، انجمن های علمی با مراکز رشد و پارک های علم و فناوری ارتباط ویژه ای یافتند. انجمن ها با توجه به ظرفیت های در اختیار و ارتباط با هم نسلی های قبلی خود دارند، به خوبی با مجموعه های مرتبط با رشته ها ارتباط برقرار می کنند.
غفاری با بیان اینکه امروز شاهد فعالیت اتحادیه ها و مجموعه انجمن های علمی هستیم، خاطرنشان کرد: امسال ۲ جشنواره حرکت برگزار شد. یک جشنواره در مرداد ماه به میزبانی دانشگاه الزهرا و جشنواره دوم امروز ۲۵ اسفندماه برگزار شد.
وی افزود: تقدیر از فعالان این جشنواره به دانشجویانی تعلق می گیرد که با کنشگری در انجمن های علمی، ایفای نقش کردند و اتحادیه های علمی برای رونق گرفتن این جشنواره به کمک دانشگاه ها آمدند.
دکتر غفاری در ادامه گفت: ما امسال دو بار جشنواره بین المللی حرکت را در ماه مرداد و اسفند برگزار کردیم و با وجود مشکلات ناشی از بیماری کرونا در کشور تلاش شد تا با بازآرایی فضای مجازی بتوانیم تمامی غرفه های دانشجویی را به شکل مجازی ایجاد و در معرض دید عموم قرار دهیم
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود:: امروز سامانه های زیادی بر اثر تلاش انجمن های علمی ایجاد شده است و جا دارد که از تک تک دانشجویانی که با کنشگری ایفای نقش موثر می کنند و همچنین از معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و اساتید تشکر کنیم. امروزه آیین نامه های موثری تهیه شده است تا شرایط مناسبی برای فعالیت انجمنهای علمی ایجاد شود.
وی تصریح کرد: در سالهای اخیر بخش بین الملل، ایده شو و بخش پویا به جشنواره حرکت افزوده شد تا بتواند هر چه بیشتر به ارتقای دانش در کشور کمک کند.
در ادامه این مراسم دکتر حمیدیان دبیر بخش بینالمللی جشنواره حرکت نیز گفت: جشنواره حرکت جشنواره ای از سوی دانشجویان برای خود دانشجویان است که به عنوان یکی از دستاوردهای دیپلماسی علمی کشور محسوب می شود.
وی افزود: در این دوره ۳۰۷ اثر از دانشجویان خارجی از ۵۱ کشور در ۱۱ محور مختلف دریافت شد که بعد از داوری ها ۱۵ اثر از ده کشور به عنوان آثار برگزیده انتخاب گردید و بی شک این مهم بدون همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با دانشگاه ها میسر نمی شد.
به گزارش ایرنا، جشنواره بین المللی حرکت رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است. این جشنواره، به صورت سالانه و با سیاست گذاری و برنامه ریزی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همچنین با همکاری دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی برگزار می شود.
نظر شما :